Betingelser for kjøp

Betalingsbetingelser
Viking of Norway as anbefaler at du setter deg godt inn i betalingsbetingelsene da både dine rettigheter og forpliktelser blir beskrevet her.

Priser
Alle priser på vår nettside er oppgitt i norske kroner (NOK) inklusive 25% moms (mva). Vi har ingen minimumsbestilling for at ordren skal behandles. Fast pris for frakt er kr. 99,- for alle ordrer, uavhengig av ordrestørrelse. Endring i priser grunnet økte råvarepriser, valutaendringer etc. vil bli fortløpende oppdatert på nettsiden. Varene sendes med post/Bring, vi sender kun varer i Norge.

Bestilling
Det skal være enkelt å handle hos Viking of Norway as. Din ordre vil bli sendt fortløpende etter at vi har mottatt din bestilling og du vil motta en ordrebekreftelse via e-post.

Betaling
Med Klarna Checkout kan du betale med kort, delbetaling eller faktura. Bestillinger som sendes mot faktura forfaller til betaling 14 dager etter at bestillingen er sendt fra vårt lager. Fakturaen blir sendt via e-post fra Klarna. Dersom du behøver å utsette forfallsdato på fakturaen, eller fryse fakturaen fordi du skal returnere en vare, kan du enkelt gjøre dette ved å logge deg inn på Klarna.no eller kontakte deres kundeservice. Der finner du også mer informasjon og fullstendige vilkår om Klarnas betalingsmåter. Det er ikke obligatorisk å oppgi ditt personnummer i kassen, kun hvis du vil betale etterskuddsvis med faktura. Om du skal bestille på vegne av andre kan du legge inn deres kontaktinformasjon om du betaler med kort, men om du vil benytte faktura må adressen være din folkeregistrerte adresse.

Angrerett
Dersom du angrer på kjøpet og ønsker å returnere vare følger Viking of Norway as selvfølgelig angrefrist lovens bestemmelser om returrett. Angrerett skjema vil følge med ordrebekreftelsen som du mottar pr. e-post. Angrerett skjema må fylles ut og sendes til oss sammen med varen du vil returnere. Oppgi også kontonummer du ønsker vi skal bruke for refundering. Returporto betales av avsender, og varen sendes i retur som vanlig pakke uten postoppkrav. Produkter med angrerett skal være uskadd, ligge i sin originale emballasje og ikke bære preg av å ha vært brukt på noen måte. Vær oppmerksom på at dersom en returpakke forsvinner når den sendes tilbake til oss, vil du bare kunne kompenseres dersom du har sporingskoden for pakken. Kataloger selges kun med garn og må returneres sammen.

Bytte
Du står fritt til å bytte varen innen 14 dager etter varens ankomst dersom varen er uskadd, ligger i sin originale emballasje og ikke bærer preg av å ha vært brukt på noen måte. Varer som blir sendt i retur må IKKE sendes i postoppkrav. De vil ikke bli hentet av oss. Returomkostninger dekkes av kjøper, i tillegg til ny porto ved ny forsendelse. Vennligst ta kontakt med oss før du returnerer varen for bytte slik at vi sammen kan finne ut hva du ønsker i stedet og om den nye varen er på lager. (Legg også ved en notis med varen som sier noe om hva du ønsker å bytte til)

Vær oppmerksom på at dersom en returpakke forsvinner når den sendes tilbake til oss, vil du bare kunne kompenseres dersom du har sporingskoden for pakken.

Reklamasjon
Viking of Norway as følger kjøpsloven i henhold til reklamasjonsrett.

Reklamasjonsretten gjelder for varer som har feil eller mangler ved levering. Det er viktig at du oppgir hva feilen eller mangelen består i. (Skriv noen linjer om varen du ønsker å reklamere på)

Vær oppmerksom på at dersom en returpakke forsvinner når den sendes tilbake til oss, vil du bare kompenseres dersom du har sporingskoden for pakken.

Du bør regne med ca 1 ukes behandlingstid fra vi har mottatt returproduktet til du mottar beskjed om avgjørelse.

Uavhentede pakker
Uavhentede pakker vil bli fakturert med kr. 200,- for å dekke ekspedering, pakking og frakt. Prisen gjelder pr. utsendt pakke. Uavhentede pakker betraktes ikke som benyttelse av angrefristen.

Kundedata
Alle kundedata som blir lagret blir ikke delt med/solgt til en tredje part og oppbevares ifølge norsk lov.

Spørsmål
Dersom det er noe du lurer på er du velkommen til å kontakte oss på e-post:  post@viking-garn.no 
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×